Få gratis råd
- book et uforpligtende møde!

Jeg vil give dig et godt tilbud: book en time til et uforpligtende møde, hvor du præsenterer din virksomhed og jeg præsenterer mine gode råd. Det koster dig intet, og hvem ved; måske er der basis for et samarbejde, som giver dig overskud!

Her er, hvad du skal gøre; send mig en mail eller ring til mig på 42 71 53 52 og giv mig et kort rids om din virksomhed, hvordan det egentlig går, og hvad du mener, du har brug for. Du kan også bruge formularen her... Så aftaler vi tid for et uforpligtende og ganske gratis møde på en times tid, hvor vi vender din virksomhed. Du får set på sagen med kompetente øjne og går forhåbentlig hjem med noget at tænke på - og muligheden for at indlede et samarbejde, som skaber værdi for din virksomhed. Har du noget at miste..? 

Mindre bekymring, mere arbejdsglæde og en hverdag med overskud til din kerneydelse


Der kan sagtens være mange fordele ved at bruge Censea Consulting til en række opgaver rundt om virksomhedens tal.

Først og fremmest får du med mig en samarbejdspartner, som har en levende interesse for dig og din virksomhed. Jeg har den holdning, at et samarbejde med mig skal være en gevinst for virksomheden; jeg skal kunne gøre en forskel!

Dernæst giver jeg dig et økonomisk overblik, som helt sikkert kan fjerne et par bekymringer og hjælpe dig på rette vej. Det kan være ved at få din kreditorstyring på plads, mindske tab på debitorer og forbedre din likviditet. Det kan være ved at stramme op på lagerstyringen og reducere spild. Og det kan være ved, at vi udnytter min bank-erfaring.

Derudover får du sikkerhed og tryghed for, at der er orden i dine papirer og i dine tal. Lige fra de enkelte bilag over kvartalsregnskaber til moms og årsregnskab.

Kontakt


Censea Consulting ApS

Tangmosevej 87

4600 Køge

Tlf.: 42 71 53 52

Mail: kontakt@censeaconsulting.dk